Kostka - Raptor Max (G5)

Artikelnummer: 38456
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Over grote en kleine obstakels, door stad en land, laat ons rijden! Op en neer, over bergen en dalen, het maakt niet uit: rij er op los! De Kostka Raptor Max (G5) is een off-road footbike die oneffenheden absorbeert als ze niks zijn. Geen woekerende boomwortel, rots, stof of modderpoel is hem teveel! Een waar beest! 

 

De Raptor Max is uiterst geschikt voor het afrijden van bospaden en het afdalen van heuvels. Deze solide step is je beste vriend in elke weertype, hij kan zelfs door de sneeuw ploegen. Dus: als je op zoek bent naar een adrenaline-kick, dan is dit de ideale footbike!

 

Deze footbike rijdt moeiteloos over elk soort terrein met zijn monsterlijke wielen met ultra brede "4 inch Fat" banden. Daarnaast zijn er stevige Kostka HK 1532 DS wielnaven met 12 mm assen. Mocht je plotseling moeten remmen, vertrouw dan volledig op de hydraulische schijfremmen van het type Shimano 615. Hoe ruig het terrein ook is en hoe snel je ook reed, je staat er in een mum van tijd mee stil. En als slagroom op de taart heeft de Raptor Max ook nog een uniek verfijnd frame, waardoor hij perfect omgaat met de ruigste omstandigheden en eventuele botsingen.

 

Raptor is gemakkelijker onder controle te houden dan zijn grote broer Monster. Hij is ontworpen voor heuvel af rijden, mushing en pure adrenaline op iedere soort terrein. Tevens is hij geschikt voor kleinere mensen en jonge mushers.


De footbike Kostka Raptor Max (G5) met terreinwielen is als een roofdier, en zijn prooi zijn de uitdagingen van moeilijk terrein. Z'n honger is onstilbaar! 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »