Zadel RE-HA MAXI 2

Artikelnummer: 36187

Het RE-HA MAXI 2 zadel is perfect als ondersteuning tijdens het rijden en werkt ook als krukkenhouder (revalidatiekrukken, nordic stick, etc). Het verende zadel is verstelbaar in de lengte.

De RE-HA footbike helpt mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson, artritis en gewrichtsaandoeningen. Het helpt bij het ontwikkelen van psychomotoriek bij niet alleen jongeren, maar ook ouderen en senioren. Ook vergemakkelijkt het de beweging van personen met een (gedeeltelijke) prothese of kunstheup. Footbike RE-HA kan niet alleen als revalidatiehulpmiddel helpen, maar is ook perfect voor mensen die meer ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven. Footbike RE-HA is er voor ouderen, mensen met een handicap, en mensen met beperkte mobiliteit en verminderde oriëntatie.

Alle zadels kunnen eenvoudig worden gemonteerd op de meeste van onze footbikes. Het is vooral geschikt voor footbikes HILL 2, TOUR 2 en UNI.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »