Lopifit

De Lopifit is een elektrische loopbandstep met vijf versnellingen. Een zeer innovatieve manier van voortbewegen waarbij zadelpijn definitief tot het verleden behoort.

De Lopifit maakt het mogelijk om grote afstanden lopend af te leggen. Met een wandeltempo van ongeveer 5 km per uur kan een snelheid worden behaald van maximaal 25 km per uur. Lopen op de Lopifit is een unieke ervaring en een heerlijke beleving. Ontspannen wandelen en daarbij de wind in de haren kunnen voelen. Lopen is nog nooit zo leuk geweest.

De Lopifit is een Nederlandse uitvinding van Bruin Bergmeester uit Drenthe. Net als vele anderen merkte hij dat hij moeite had om op een gezond gewicht te blijven. Hij had een zittend beroep en verplaatste zich naar zijn werk met de auto en begreep dat hier verandering in moest komen. De afstand naar zijn werk was 15 km en met een gewone fiets kwam hij vaak bezweet aan. Dat wilde hij niet langer.

Tijdens een wandeling op zijn loopband thuis vroeg hij zichzelf af waarom hij de loopband niet buiten zou kunnen gebruiken. Hij ging achter de tekentafel zitten en begon te bouwen en te ontwerpen. Bruin maakte ‘s werelds eerste elektrische loopbandstep, De Lopifit. De Lopifit stelt de gebruiker in staat om in een wandeltempo (5 km/uur) te lopen en met fietssnelheden vooruit te gaan (tot max. 25 km/uur).

We zijn trots dat wij van Stepwinkel als eerste de Lopifit mochten introduceren in Nederland. Samen met de uitvinder en landelijke media hebben we de Lopifit in 2015 als eerste gepresenteerd bij onze winkel (toen nog in Zwolle, inmiddels verhuisd naar het mooie Hasselt)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »