Crussis Cross 6.2 groen 26/20 HD step

€629,00
Artikelnummer: CR6.2
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

De Crussis Cross is speciaal ontworpen als off-road step en daarmee is de step uitermate geschikt voor ruiger terrein, trail rijden, mushing en downhill rijden. De Crussis Cross rijdt erg stabiel en is uitgerust met sterke Tektro Augira Hydraulische schijfremmen die ook tijdens langdurig en krachtig remgebruik betrouwbaar blijven met betrekking tot de remkracht.

Omdat deze Crussis Cross uitermate geschikt is voor het ruigere werk is de step voorzien van een Zoom verende voorvork om zo schokken te absorberen, je lichaam hoeft dit dus niet te doen en daardoor kun jij grenzeloos genieten van de omgeving!

Zodra je een gladdere ondergrond hebt, kan je de vering van de Crussis Cross heel gemakkelijk uitzetten door de lockout. Je energie wordt dan weer efficiënter omgezet in je afzet. Met de Crussis Cross ben jij klaar voor een fantastische rit!

 

Specificaties:

  • Frame: CRUSSIS “Real Steel” met  poedercoating op de voetplank
  • Stuurpen: CRUSSIS aluminium 
  • Voorvork: ZOOM MLO met lockout
  • Headset: draadloos 1 1/8 inch
  • Stuur: CRUSSIS mountainbike stijl, aluminium 
  • Stuurhoogte: verstelbaar
  • Handvatten: CRUSSIS ergonomisch, met schroef verstelbaar in gewenste positie
  • Velgen: CRUSSIS hoogwaardig aluminium, dubbele wand en in kleur gepoedercoat
  • Banden (voor/achter): SCHWALBE Tough Tom 26 inch/Jumpin´Jack 20 inch
  • Binnenband: SCHWALBE
  • Ventiel type: Schrader
  • Remmen: TEKTRO Auriga hydraulische disc
  • Remgrepen: TEKTRO
  • Naaf: CRUSSIS DISC, afgesloten industriële lagers
  • Gewicht: 12 kg 
  • Maximum belastbaar gewicht: 150 kg
  • Afmetingen voetplank (l x b): 40 x 10 cm
  • Bodemvrijheid: 12/ 7,5 cm 
  • Totale lengte: 175 cm
  • Wielbasis: 120 cm
  • Standaard: nee
  • Spatborden: nee
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »